Nå er innergårds fulla potential

Dränering - Innergårdar - Totalentreprenad

Nå er innergårds fulla potential

Dränering - Innergårdar - Totalentreprenad

Innergårdsrenovering BRF Göteborg

Börjar innergården i din bostadsrättsförening se sliten ut? Tycker medlemmarna att det är dags för ett ansiktslyft för att öka trivseln utomhus?

Låt oss utföra en innergårdsrenovering för din BRF. Vi har alla kompetenser inom markarbeten och bygg som krävs för att projektera och renovera eran innergård.

Kontakta oss så kan vi ge dig mer information och offertförslag.


Specialister på markarbeten

Vi har stor erfarenhet av olika markentreprenader och har utfört en rad innergårdsrenoveringar under våra år i branschen. Våra certifierade hantverkare har stora kunskaper när det handlar om att renovera innergårdar och vi kan skapa en säker och skyddad innergård som ger trivsel åt såväl ung som gammal.

Vi är ett företag som har kunskaper inom det mesta som rör markarbeten. Dränering, sprängning, projektering – och tack vare vårt breda kontaktnät kan vi utföra hela projektet som en smidig och effektiv totalentreprenad. Du behöver bara ha kontakt med oss under arbetets gång. Vi finns alltid tillgängliga om du har några önskemål eller funderingar.

innergårdsrenovering brf göteborg

Innergårdsrenovering inom totalentreprenad

När en innergårdsrenovering ska genomföras är det en hel del planering som måste göras innan arbetet påbörjas. Det kan handla om tätning och dränering eller så kan det finnas behov av förstärkning eller stenläggning. Vi hjälper er med projektering, skisser och har flera referansprojekt som ni kan få inspiration från.

Vi kan genomföra en besiktning av innergården på din BRF så att du kan få ett bra underlag för planeringen. En viktig del innan renoveringen påbörjas är att kontrollera skick på installationer i marken för att undvika senare uppgrävning av samma yta.

Många yrkeskategorier behövs

Det behövs ofta många olika yrkeskategorier för att utföra en innergårdsrenovering. Rivning, betongarbeten, markarbeten, målningsarbeten, trädgårdsarbeten med mera. När vi renoverar er innergård koordinerar vi alla dessa kompetenser och tar ett helhetsansvar för projektet.

Här är några av de områden som vi kan erbjuda kompetens och maskinkapacitet när det handlar om innergårdsrenovering.

  • Isolering, dränering och andra mark-, grundläggnings- eller VA-arbeten.
  • Stensättning och plattläggning av ytor på gården.
  • Byggnation av möbler, cykelförråd, planteringslådor med mera.
  • Installation av grillplats, sandlåda och andra installationer.
  • Anläggning och installation av markplattor, trappsteg och murar.  

Kontakta oss redan idag för offert eller vidare information om innergårdsrenovering BRF.

Innergårdsrenovering skapar trivsel i din BRF