Om oss

En markentreprenör på frammarsch

Välkommen till ett ungt, familjeägt och ambitiöst företag inom markarbeten och markentreprenad. Vi utför dränering, sprängning, projektering, nybyggnation och innergårdsrenovering med mera. Vi genomför våra arbeten inom en flexibel totalentreprenad och bland våra kunder finns bostadsrättsföreningar, företag och fastighetsägare.

Vi har flexibiliteten och närvaron hos ett litet företag kombinerat med det stora företagets kapacitet. Detta då vi bland våra anställda har civilingenjörer, geolog och sprängarbetsledare samt erfaren och utbildad personal inom våra olika fackområden. Flera av våra anställda har genom sitt arbetsliv erfarenhet från mindre projekt och upp till miljardkontrakt.

markentreprenad göteborg

Lång erfarenhet av markarbeten

Hos oss får du alltid stabila och prisvärda lösningar av högsta kvalitet. Alla våra uppdrag utförs i enlighet med internationella kvalitets- och miljöstandarder. Vi uppdaterar oss ständigt kunskaps- och teknikmässigt för att hålla oss i framkant i branschen. På det sättet kan vi alltid erbjuda nya, skräddarsydda lösningar inom markentreprenad till bra priser.

Utbildade och certifierade

Vi har alla nödvändiga behörigheter och certifikat för våra uppdrag inom markarbeten. Företaget besitter en välutbildad personal och en fullgod maskinpark.

Oavsett vad ditt markarbete handlar om och hur stort det är så kan vi hjälpa dig. Vi är med dig från planeringen till slutbesiktning och förvaltning.

Vår vision är att vara ett mindre entreprenadföretag i Göteborg med omnejd, med fokus på kvalitet, nytänkande och innovativa lösningar för våra kunder.

Vi ställer höga krav på oss själva

Här är några punkter som överskådligt sammanfattar vår långsiktiga målsättning:

  • Nöjda kunder
  • Kvalitet ska levereras enligt bestämd tidsplan
  • Minsta möjliga miljöpåverkan i varje arbetsmoment
  • Upprätthålla god arbetsmiljö med hög säkerhet
  • Motiverade och nöjda medarbetare
Erfarna proffs inom markarbeten