En vacker trädgård ger ökad trivsel

Dränering - Innergårdar - Totalentreprenad

En vacker trädgård ger ökad trivsel

Dränering - Innergårdar - Totalentreprenad

Trädgårdsanläggning Göteborg  

Dags att göra en mer omfattande förändring i trädgården? Vi har lång och gedigen erfarenhet av trädgårdsanläggning och kan hjälpa dig som fastighetsägare, ert företag eller en BRF med att skapa en unik och tilltalande utemiljö.

Vi arbetar nära dig som beställare och vi diskuterar alltid fram en lösning som passar in i dina visioner, dina önskemål och i den kravbild du har.


Erfarna inom trädgård och fastighetsskötsel

Vårt företag och vårt team av anställda har hög kompetens och kapacitet nog att ta oss an stora såväl som mindre uppdrag - och oavsett vad vi anlitas för inom trädgårdsanläggning så kan vi vara med dig hela vägen från start till mål. Från det initiala arbetet med att planera och designa utemiljön, vidare till att gräva, förbättra jorden, ta bort sten och ogräs och hela vägen via dränering till plantering av gräsmattor och exempelvis buskar och växter. Vi kan även hjälpa till med stensättning och anläggning av murar. 

Målet är alltid att skapa en symbios mellan funktion, estetik och hållbarhet. Den utemiljö som skapas ska bara bli vackrare och vackrare för varje år som passerar. Genom att välja oss för din trädgårdsanläggning så väljer du en trygg och effektiv partner som alltid sätter dig och dina behov i främsta rummet. 

Trädgårdsanläggning - funktion och estetik i ett 

Vi arbetar alltid med att skapa inbjudande och funktionella utemiljöer. För att detta ska vara möjligt så krävs det också att man ser till de små detaljerna. Det är dessa som skapar den tilltalande helheten. Vi lämnar ingenting åt slumpen. Val av växtlighet sker alltid utifrån vilken typ av jord och mark som finns - och, givetvis, utifrån tillgången till sol. 

Vi försöker alltid att underlätta för våra kunder genom att minimera kraven på framtida skötsel. Utöver detta så finns även tankar på hur man genom exempelvis belysning kan skapa trevligare platser - och mer tilltalande sådana. Vi ser även till att dräneringen är god och att den miljö som skapas inte blir riskabel för exempelvis närliggande byggnader. Ju fler saker man tänker på initialt - och ju mer fokus man lägger på grundarbetet - desto mindre blir risken för framtida problem. 

Med oss vid din sida så får du en partner som är med dig hela vägen från start till mål - och som även är behjälplig i framtiden. Behöver ni assistans med framtida projekt så är vi redo att hugga in. 

Trädgårdsanläggning Markentreprenad Göteborg

Erfarna proffs inom trädgårdsanläggning